Balti Kortrijk Spurs logo

DAMES 3e provinciale – VBC Gaverhal Deerlijk

Nu zondag 4 februari om 11u00 spelen onze Dames hun thuiswedstrijd tegen Deerlijk. We nodigen jullie allemaal uit om te komen supporteren. Dit is een heel belangrijke wedstrijd om het behoud in 3e provinciale.
Onze dames kunnen dus alle steun gebruiken!!!

VTK HEREN 1 : BEKER HEREN PROVINCIAAL DIVISIE

DONT FORGET: vrijdag 9 februari om 20u30 spelen onze Heren 1 de halve finale tegen Marke-Webis A. Kom supporteren voor onze Heren! Inkom voor onze leden is gratis. Tegen het einde van de week zullen de flyers uitgedeeld zijn. Op vertoon van de flyer : Gratis inkom voor de ganse familie.

Tot dan!

Op zaterdag 24 februari om 19u15 gaat onze 2e VTK Quiz door.
Place to be : Extra time in de Lange Munte. Er zijn al heel wat inschrijvingen, waarvoor dank!
Er zijn ook nog steeds 5 plaatsen beschikbaar. Indien jullie nog willen inschrijven, aarzel dan niet.
Dit kan door een mailtje te sturen naar anneke.huysman78@telenet.be

Enkele van onze jeugdploegen hebben nog een play-off ronde na hun competitie die binnenkort ten einde is. Dit is zo voor de U13 meisjes provinciaal, U15 jongens provinciaal en de U11 jongens provinciaal. De kalenders van de U15JP en de U13MP zijn vandaag verschenen. U kan deze terugvinden op de site van Volley West-Vlaanderen.
En later natuurlijk ook op onze nieuwe website. Jullie ploegverantwoordelijke zal u die ook nog doorsturen. Let op: Dit is onder voorbehoud van wijzigingen! Het kan zeker zijn dat er één of meerdere wedstrijden nog gewijzigd worden.
Voor de thuiswedstrijden van deze play-off zullen we ook scheidsrechters nodig hebben. U kan als senior dus uitgenodigd worden om een extra wedstrijd te fluiten.

Op zaterdag 28 april organiseren we voor de eerste maal een Unified G-netbal tornooi.
Dit doen we in samenwerking met onder andere onze collega’s van Special Olympics België.
Dit is een interprovinciaal tornooi waar ook de partners en atleten uit onze competitie zullen aan deelnemen. Kom zeker eens kijken naar dit nieuw event. U mag gerust ook onze affiche verspreiden onder jullie kennissen.
Zin om zelf deel te nemen? Dat kan. U kan zich individueel inschrijven. We zullen die dag één of meerdere ploegen maken bestaande uit partners en atleten die geen volledige ploeg kunnen vormen. Het is dan ook een UNIFIED tornooi waar samen spelen het belangrijkste is. Om in te schrijven of om meer info te krijgen, kan je terecht Tom of Dimi. Meer info volgt in één van onze volgende nieuwsbrieven.

02/02 : Libeert Layla (VTK U13 meisjes)
02/02 : Gaeremijn Darrel (VTK Specials)
06/02 : Coucke Hendrik (‘T@ûdoen recreatief)
12/02 : Soens Lieven  (VTK Bestuur)
14/02 : Ternier Morgane (VTK U17 meisjes)
15/02 : Follet Louis (VTK Heren 1)
16/02 : Verleyen Emilie (VTK U17 meisjes)
16/02 : Duynslager Lars (VTK U11 jongens)
17/02 : Huysman Ann (VTK Bestuur)
26/02 : Vandenbussche Triene (VTK Dames)
27/02 : Vandenbroucke Hannes (VTK Specials)

Geef een reactie