Balti Kortrijk Spurs logo

Onze beide herenploegen Balti Kortrijk Spurs zijn KAMPIOEN!

Iets van waar het hart van vol is, loopt de mond van over? Of in dit geval “… blijven de foto’s komen”. Het is ook niet zomaar een prestatie. Het is de inzet en het engagement van vele mensen gedurende meerdere maanden. De inzet van spelers die week na week het beste uit zichzelf halen. Als team groeien, lichaam verzorgen, letten op voeding, trainen, werken aan techniek, presteren. Maar ook de aanwezigheid van supporters, vrijwilligers en het bestuur die het hele gebeuren mee ondersteunen.  

De Balti heren 2 staan sinds 17 maart 2024 met meer dan 10 punten los van de tweede in de rangschikking en maakten zich op die avond reeds kampioen.

Onze Balti heren1 wonnen op 1 na alle wedstrijden… dankzij de overwinning tegen Knack Roeselare op 23 maart 2024 mochten we blijven dromen.

De verwachtingen bij Balti Kortrijk Spurs waren dit seizoen hooggespannen. Afgelopen zondag was het dan ook echt zover! Onze Balti Kortrijk Spurs Heren 1 zijn kampioen!! De opluchting is enorm. Het werd één groot feest! Nieuwe Balti vlaggen gingen de lucht in, bloemen, fotokaders, cinematicketjes, lekkere biertjes en bedankingswoorden. Dj Jeanke haalde zijn beste nummers naar boven en de boel ontplofte. 

Gert Nieuwlaet hangt definitief zijn volleybalschoenen aan de haak maar zullen we zeker nog terug zien… Volgend jaar krijgen we een derde herenploeg. Bijgevolg zullen er enkele verschuivingen zijn van spelers. Quentin Pompon, Ewout Bonne en coach Julien Lemay en T2 Olivier Delbrouque verlaten het Balti schip.

We moeten het nog enkele keren hardop herhalen want we kunnen het soms zelf nog niet geloven: Balti Kortrijk Spurs is dubbel KAMPIOEN! Graag laten we je via de foto’s even proeven van deze volley euforie!  

Proficiat aan heren 1: Bekaert Marijn, Bonne Ewout, Bormans Pieter-Jan, De Deygere Douwe, Dedeyne Leonis, Lootens Lowie, Nieuwlaet Gert, Pompon Quentin, Van Acker Thibaut, Vandecapelle Michiel, Vercruysse Jop en trainer Julien Lemay

Proficiat aan heren 2: Balcaen Wout, Baron Bjarne, Bohackenko Dima, Boone Arthur, De Boeve Lucas, Dehtier Ken, Devos Jonas, Flamee Frederick, Maelfait Thomas, Moenens Simon, Saenen Lucas, Soens Liam, Vancompernolle Rens, Van Hoogen Jens, Verduyn Robbe en trainer Willem Deconinck 

trainer "Julien Lemay"
Gert Nieuwlaet
"Thibault Van Acker"
Jop Vercruysse
"Gert Nieuwlaet" "Dominique Baeyens"