Balti Kortrijk Spurs logo
foto genomen door Eddy Lippens.

De Balti Kortrijk Spurs heren B stonden al een hele tijd aan kop in het klassement van volleybal promo 1. Maar gisteren, 17 maart 2024 was het dan eindelijk zover. Dankzij een overwinning tegen VKT torhout (0-3) staan de Balti beirs 10 punten voor op de tweede in het klassement en zijn zij bijgevolg kampioen! PROFICIAT aan onze BALTI BEIRS! 💪

 

Balti Kortrijk Spurs doet het goed want ook onze Balti Kortrijk Spurs heren A staan op dit moment aan de leiding in hun reeks: nationale 2. Daar valt de beslissende wedstrijd komende zaterdag 23 maart 2024 tegen Knack Roeselare B in het hol van de leeuw te Schiervelde. Alle supporters op post!

Tot slot hebben onze beide herenploegen zich gekwalificeerd in de finale voor de beker van West-Vlaanderen. Deze finale gaat door op maandag 1 april 2024 (paasmaandag) in Sporthal Schiervelde te Roeselare. Daar gaan de Balti Kortrijk Spurs heren 1 om 13u de strijd aan tegen VT Marke-Webis A. Om 19u30 is het aan de Balti Kortrijk Spurs heren 2, zij strijden tegen Rembert Torhout Heren D. Juich onze heren naar de overwinning. Iedereen is welkom!

Graag bedanken we Eddy Lippens voor het nemen van deze mooie foto!